DUKTIG FLICKA PÅ G ELÄÄH :D

Just precis jag är en väldigt duktig flicka juu, jag är såå stolt över mig själv!  På lördag så ska Danait hjälpa mig att plugga i biblan efter våran match och INGEN får komma utan vi tvåå. För jag ska nämligen bli duktig i skolan, jag ska bli såå duktig att alla blir förvånade. Detta har jag bestämt själv och ska göra mitt bästa för att hålla mitt lööfte.
Jag har faktist kommit mycket i tid till skolan nu också förutom idag då första bussen åkte 09.07 när den ska åka 09.08 :@  Sen så kom den andra som ska komma 09.21 seent så den kom 09.36 :@   Jaag blir så arg på sl det är som om att de vill att jag ska komma försent till skolan heelatiden.
Jag måste sluta med dåliga vanor också!    Jag ska sova senast 23.00 ikväll för imårn så börjar jag 08.00 :(


Aja jag pallar inte snacka om skolan mer, vill ni höra en läskig sak ?    Det blev strömavbrott för ANDRA gången (om ni kollar från tidigare inlägg så har detta skett tidigare) mitt under träningen.  Jag blev skiit rädd ;'''(   Det var verkligen skiita läskigt asso, Sara tränade inte och jag sprang ner för att linda mitt skadade finger medans alla andra tränade. Helt plötsligt så slocknar lamporna, jag trodde att det var randa som alltid gjorde sånt som hade sprungit ner för att skrämma mig och Sara. Men sen så märkte vi att det var heeeeelt kolsvart överallt utanför, jag och sara satte oss vid ett hörn och höll om varann HÅRT och då menar jag HÅÅÅÅRT!   Omg vad rädd jag var. Sen så komemr randa ner me sin ficklampa eller vad det var och hjälpte oss upp. Där uppe så var det helt svart och de hade öppnat dörren så att det skulle komma in lite ljus åtminstonde. Vi var tvungna att avbryta träningen :(  så vi satte på oss i mörkret med Randas ficklampa till hjälp och det gick sisådär för jag fick damp på randa som skriker som ett sär 24 asso. Det var iaf det läskiga och troo mig det var läskigare än det låter!!

Aja nu så ska jag noog ta och dra mig mot toa koka mitt speciella thé och gå å lägga mig, duktigt huuh?  Nattienatt! <333


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0