HEEEJ!

Okeeej, jag ska inte ljuga... men jag kom faktist hem i Onsdags :P  Jag hade inte tid för att skriva och jag orkade inte heller.  Men nu så skriver jag iaf ;)    Jag har vart hos pappa och så var jag i uc igår :D   Äntligen så har vi fått lokalen ;D   Men vi får bara ha musik till tolv :(   Btw bättre än inget =)     Sen så ska ju jag och vissa tjejer till sova där :D   läääskiiigt!   Jag kommer lägga in bilder, ska försöka iaf!   Kan ni tänka er att lovet snart är slut?, jag menar på tisdag så börjar skolan igen :(    Jag orkar inte!!!   Aja jag måste!         Idag klockan fem så ska jag möta de andra  tjejerna i solna lidl...  Vi ska köpa lite grejer till Halloween kvällen ;)    Det är så hiiimla tråkigt väder här i sverige, God come and take me to Africa!       Något man inte skulle tacka nej till just nu !    Nu så ska jag röra mig mot frukosten för att kääka, vad det blir vet jag inte.  Kanske toast.  Men hur som helst så ska jag försöka skriva ett inlägg innan jag går till festen, så vi sees snart eller imon!   Puss"!

P.S  ;   JAG KÖPTE GRÖNA LINCER IGÅR :D


DAIMGLASS

´Godmorron! Mina underbara läsare, hur mår ni en sånn ful morgon som idag ?  Jag mår faktist piss... Jag blir så deprimerad av det här hemska vädret.. Sååå deprimerad att jag äter daimglass till frukost. Kan ni fatta hur deppad jag e eller?  Jag hittar inte usb sladden till kameran som jag tog bild på tårtan mee :(  Meen tårtan blev iaf lyckad, det kan ni fråga sevda som e vittne för deet :D  Men jag lovar att så fort jag hittar kabeln så lägger jag in bilderna på tårtan och mina nya skoooooor :D   HAHAHAH juste jag fick mina skor igår glömde säga, efter en månads beställning, det är den längsta väntetid av alla gånger jag har beställt :O   
Men nu så ska jag te stan en snaabbis för att hämta en sak från min moster, kanske tar en halv timme, sen så ska jag gå och hyra en lokal med isa och rafik, efter det så ska jag till min pappa i hässelby och rahwa till sin syster i hässelby, så vi åker tillsaamans :D  myysigt!    Nu så ska jag ta och gå, ska kolla på tv och mysa lite innan mitt schema börjar :P
Såå juste :(       Jag kommer inte kunna skriva under de dagarna jag e hos min pappa!   Så vi ses om två dagar, sry but i have to !   Puss allla jag älskar eeeer <333


JAAAAAAAAAAAA !!!!

Miin syster ringde nyss och frågade om jag ville följa med henne till turkiet i jullovet, GRAAAAAAAAAAAATIS?! :D   JAJJJAJA!   först så trode jag ju förstors att hon drev men efter ett tag så tänkte jag... HON MENAR ALLVAAAAAAAAAAAAR :D     guuud vad kul hoppas ja får av min mamma!!  föör då så kan jag knappt vänta tills det blir av ;)   HEJDÅ OCH ÖNSKA MIG LYCKATILL!

JAG SKA BAKA EN TÅRTA...

Meed choklaad på, och ii min tårta ska färgströssel vaa!!   Hhaha en liiten låt jag känner igen med inte vet jag vart ifrån!   Joo ni jag ska ju faktist baka en tårta med choklads grädde, riven choklad och färgströssel på.   Till min yngsta syster(halvsyster).    Hon fyllde igentligen år i september, men jag har ju inte kunnat åka till pappa pålänge, jag har verkligen haft fullt upp!  Men jag ska inte åka dit idag utan imorn, men min syster ska åka dit idag.  Och eftersom att pappa hämtar henne med bil så får jag baka tårtan idag så att de får ta med sig den, så slipper ju jag åka med en stor tårta i bussen typ i en timme sen ;)  Men det ska ju bli liite kuuuligt att åka dit efter ett ganska långt tag.  Men jag kommer inte kunna stanna där länge utan jag ska vara dä från tisdag tills torsdag. På fredag så ska ju vi ha halloween fest jag och tjejerna och på lördag så ska vi först ha ett liitet kalas till min lilla söta gööliga kusin som fyller 2 år !  sen så ska jag faktist gå på dopfest för jag har fått en 15454345 kusin, och igentligen så föddes hon för längesen men dopfesten har flyttats upp ett par gånger pga annat. 
Men nu så ska hjälpa min syster att slå in pressenter till aa hennes lilla syster eller våran då..  Sen så ska vi handla till tårtan och så ska jag baka en tååårta ;)  Juste slänger in en bild sen på resultatet av tårtan :D!

                                  
Miina systrar, den minsta är hon som har fyllt år.

Jag får ge bilder på den andra lillen på lördag ;)!

MITT ÖÖÖÖRA :'(

Assoe, OMG... mit öra går så ont att jag inte enns kan lyfta på ögonbrynen ... :( Jag vet inte men sen igår så har jag haft jätte ont i mitt högra öra.  Det gör verkligen ont, jag kan inte ligga på höger sida, assoe jag kan ju knaappt förklara smärtan!  Ni vet inte hur det känns, det gör verkligen såå himla ont!!  Men imon så ska jag åka in till akuten klockan nio på morgonen.  Hoppas de inte behandlar mitt öra på något sätt som kommer göra ont, och jag hoppas defenitivt inte på några sprutor, för då springer jag därifrån som vanligt :P

Men alla som kollade på filmen, vad inte den bra?  Jag älskade iaf den..  den fick 7/10 potatisar ;)  
Jag tatuerade min syster nyss haha :P men hennes tuschpennor dåra.  Men aja jag ska nog kolla på fler filmer eller så är jag helt enkelt bara inne på datan.  Jag har en massa tröjor hemma som jag inte anväder.  Så jag tänkte dela ut lite till några om de inte vill ha.. jag lägger in bilder på de någon dag så får ni se på dem.  Men nu så ska jag nog ta ett äpple med salt så jag kan lungna mig lite.    Så vii ses!  puss!

40 YEARS VIRGIN

...kommer snaart på tv3! kolla på den ;)!


KLADDKAKA!

Jaag har inget för mig idag utom att sitta hemma och tråka medans jag tittar ut genom fönstret ;(   Det är så fuuult väder och jag är så deppig och trött.  Kan man tänka sig att jag fortfarande sitter med nattlinne på?   Men aja nu s sitte rmin syster och tjatar om att vi ska börja baka!  Hon har tagit fram alla ingredienserna och idag så är det kladdkaka som gäller, med valijglass ;D   Här kommer receptet om det e så att du också vill baka ;)!;

Kladdkaka

Kladdkaka recept
Kladdkaka - ett recept på en kladdig chokladtårta. Mycket gott och uppskattat recept på kladdkaka!

Enkelt och gott recept på kladdkaka som är mångas favorit. Kladdkaka är gott till efterrätt eller som tårta med grädde till. Prova detta recept som är väl beprövat och som har tydliga steg-för-steg bilder.

Klocka Tid: 20 minuters jobb + 20 min i ugnen

Muffins 6-8 portioner

Du behöver:

  • 100 g margarin
  • 2 st ägg
  • 2,5 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 2 dl vetemjöl

Gör så här:

Sätt på ugnen på 175 grader.


Smält försiktigt smöret (eller margarinet) i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron. Det kan vara bra att dela smöret i mindre bitar innan så går det fortare. I mikron kan ca 400 W vara lämplig effekt för att det inte ska skvätta smör.


Låt sedan det smälta smöret stå framme och svalna.


Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.


Tillsätt vaniljsocker och kakao och vispa med lägsta hastigheten på elvispen.


Tillsätt mjölet. Tillsätt sist det smälta smöret. Vispa försiktigt till en jämn smet och häll smeten i en rund form som man kan smöra och bröa om man vill.


Grädda i 175 grader i ca 20 minuter i mitten av ugnen. Om man vill ha en kladdigare kladdkaka så tar man kortare tid i ugnen.
 

När kladdkakan är färdiggräddad låter man den svalna och stå kallt tills den ska serveras.

gaffel Serveringstips:

Vispad grädde eller glass. Sikta gärna florsocker över kladdkakan.

glödlampa Tips:

Du kan även grädda kladdkakan i mikrovågsugn om du har bråttom. Det tar 6-8 min (700W).

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Kladdkakan kan förvaras i kylskåp och håller sig minst 4-5 dagar. Kladdkakan går också bra att frysa. Hållbarhet 3-6 månader.


Puss!


SEX AND THE CITY!

Heej, glömde skriva att jag kollade på sex and the city igår kväll och sen på material girls.  Båda var bra, men sex and the city bäääst!!!   Asso den äger omg vad bra den vaar :D   Det var skiit roligt när hon som heter kommer inte ihåg men hon med mörkt hår som har adopterat ett baarn hahah när hon gav gabbies (som skulle bli hennes make) stöörsta mördarblicken!  HAHAHAHAA assoe vi doooog av garv XD    Meen sen så när vi kollade på den andra filmen så somnade jag och vaknade typ när det var fem minuter kvar :P   Meen det var skiit mysigt och avkopplande.   Jag rekomenderar sex and the city asso ;D

R.I.P

Igår så var vi på begravningen.  Det var ett år sen, att tiden går så snabbt ;(    Vi lovade varann att inte gråta så vi gjorde inte det.   Påväg tillbaka så hade vi kommit över det lite och hade lite kul :)   Förutom att Periya tappde sin mp3 som var hennes syrra i en gräsmatta som var till knäna på oss..    
Men nu så ska jag vila och juste glöm inte att tiden är tillbaka dragen en timma nu ;D

VI SKULLE BARA TILL UC :S

Heej, det var ju ett litet tag sen jag skrev.    Meen jag går rakt på sak,
I fredags så skulle jag, isa, rahwa och maimona gå till us... Vi var helt normalt klädda, meen...   ISA HÄRMADE MIN KLÄDSTIL!!!!!!!   Jag hade på min vita jeans och en rosa tunica.  Jag hade en svart jacka också..  Så kommer isa med exakt lika danna kläder :O   Men aja hur som helst så gick vi förbi mcdonalds...  så ropade hermona och yohanna.  Först så tänkte vi, nej vi går bara till uc orkar inte gå dit. Men vi gick till dem ändå.   Sen så sa de att de skulle på fest först i akalla och sen tensta.  Så vi stod där i en halvtimme och ba shiiiet, kolla hur vi är klädda och grejjer så ska vi gå på fest :S   Men jag vet inte hur men de lyckade få med oss!  Och tro mig., vi ångrar inget :D    Det var så jävla kul på båda festerna.   Ska inte skriva mer om festerna nu.    såå hejdå!

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTLOOOOOOOOOV!

Hejsan!   idag så börjar höstlovet :D   Jaag är så glad..!  vad ska ni göra på höstlovet då.. Jag ska bara vara här i sverige och här i stockholm :(    Men jag har i alla fall en massa plaaner...   LÄÄÄNGTAR TILL HALLOWEEN :D    vad som händer då?, det får ni se sen ;)    Men hur som helst så ska jag zibba iväg till UC nu så vi ses ! PUAASELIHEEJ!

8:AN





Nu måste jag sova fan det är över 1000 bilder kvar!

KISSNÖÖDIG!

goodkväll!   hehe.. jag kan inte sova :(   Jag är desutom kissnödig men jag orkar inte gå på toaletten.. jag döör :S   Jag äär så himla trött!! klockan är över tolv och jag måste sova. Men nej,nej här sitter jag och försöker att inte kissa på mig "/   Varför e jag så konstig ?  
Men hur som helst så sitter jag och kollar på gamla bilder... GUUUUUUUUUUUUD!!! jag saknar HAGALUNDSSKOLAN så hiiimla mycket!!!!!!!   Dumma moderater som tog ifrån mig min skola ;(  Jag älskade den så mycket och guuud vad jag saknar min klass och våra hål timmar och konsum och alllt som har med skolans minnen att göra!!  Jag vill bara gråta då jag ser bilder från 6-8 :'(    ÅÅÅÅÅÅH!   jag dööör!   Hagalundsskolan är best med ingen protest!


orkar inte ladda upp fler :P

ALLA VAR FRÅN SEXAN TILL SJUAN SÅ NI VET :D    KOLLA UPP SÅ KOMMER FRÅN ÅTTAN ;D

MIN TVÄTT DAG :D

Helloooow!   Jag har precis lagt in tvätten.  Idag så kom Felimpaan och Sevda till min skola och var där ett tag. Jaa, vi hade det lite trevligt ;)    Sen så åkte vi hem och jag kom hem för att tvätta :D   Idag så har det hitills inte hänt något speciellt i tvättstugan.. men man vet aldrig det kanske kommer.   Jag lovar i alla fall att skriva in om det händer något.    Jag tänkte steka pannkakor ida. Men mamma hatar mina pannkakor :(  Så hon fick göra de. för hon ska jobba sen så att jag och min syrra kan äta ikväll ;)  Men hennes är ju ändå 110% godare än mina ;D   Haha så fort hon vänder sig så tar jag en :P   Men nu så ska jag kiila iväg så vi ses ;)!


PEACE!

SAKNAR!

jag saknar min hund i Gambia!!


SÅ JÄÄVLA TRÖTT!!

Näämen tjillvippen!  här sittter jag och är trött som fan.. Jag var i skolan idag pch var så hiimla trött. Orkade knappt på sista lektionen. Men sen så slutade vi och jag åkte hem.  Ska typ sova nu för å sen gå på träning.. Jag ska inte tränna ska vara ''sjuk''.... hoppas inte coachen sitter och läser min blogg nu :S :P     Men aja nu så ska jag sova innan jag lider av stress :P  Och då så blir jag på skiit dåligt humör. Så vi sees !  Puss!!!


JAAAA !!! ÄNTLIIGEN!

ÄÄNTLIGEN!!! JAG SKA FÅ MIN MOBIL NU I VECKAN SÅ JAG KAN LÄGGA IN BILDER TYP VARJE DAG NU :D WIIIIIE!!!

Mee n´my looveliie mobile!!


GRATIS GODIS !!!

Shulululuuu allihoopa!  vad händer? :P    Idag så slutade jag kvart över tolv och gick då till skytteholmskolan för att hälsa på. Det var faktist lite kul, när jag var där så snackade pelin och tsenat om min blogg... Jag blir så jäälva glad när jag får kommentarer om den.. tack =)       Men hur som helst så är jag hemma just nu och e ensam.. lite läskigt, men jag har iaf tänt ala lampor :D jag vet inet vartmin mamma och lillsyrran e :S    Jag satt inne på en hemsida som jag inte vart inne på, på riiiktigt länge!  http://www.gratisgodis.se/?r=38215    SERIÖÖÖST TRYCK PÅ LÄNKEN NI FÅR GRATIS GODIS.   Hade det inte vart godis och gratis skulle jag inte enns vara inne på den själv. Själv så har jag fått godis hem skickat två ggr :D  Det är ju rätt kul också. För man samlar på godis genom att gå in på andra hemsidor. Har precis hittat ett paket godis hem ;)   Fick ihop 17 olika idag =D     http://www.gratisgodis.se/?r=38215
Men nu så ska jag försöka plugga liite SO -.-   såå vi sees

CIAAO!


JAAAG E SÅÅÅ GLAD :D MOOOOHAHAHAHA!!

NAAANANANÄNANÄÄÄÄÄ!  MOOOOHAHAHHAHA!!!   Äntiligen assoe! Frihet... Nu så har jag förlorat er... för alltid !   Det känns skönt att få ägna mer tid åt de äkta!  IN YOUR FAACE!   och glöm att jag vill se er.!  
HEJDÅ MINA ÄLSKADE ÄKTA VÄNNER, SOM VARKEN LJUGER ELLER ÄR FALSKA!

JAAG SKRATTAR FARLIGT MOT ER ;')

Trevlig kväll!

Heejsan :)   glöömde skriva att jag hade skiit kul med felicia igår kväll/natt!   Först så käkade vi tacos ..   sen så gick vi ut till centrum och köpte godis och tuggumin i ica, då var klockan 20.10...        Efter det så gick vi och tjuvplingade :P   Hos vem säger jag inte!   Sen typ efter ett tag så stötte vi på sevda och hennes snälla släckting adam.  Så vi var ute på sevdas gård en stund och tjuvringde..   Sen vet jag inte vad vi gjorde.  Efter ett tag så var det dags för mig och fillan att gå hem. Så vi käkade godis och bestämde oss för att snacka lite allvar och inte kolla på film.  Så vi gjorde det och det var faktist jätte mysigt tjejsnack!   Vi sjöng och dog av garv och grejer.   Meen nu så måste jag äta jah e såååå hungrig och jag e ensam hemma, så jag beställde pizza.  Puss så länge!

Beställde!

Stölvlar från halens 199;-   De e ju ganska billigt för så fina skor !!  Sköna e de också.

Stövel
Sen så stötte jag på de här, ioch jag dog för de direkt :(   Men jag har inte rååd med de just nu!! :@  995;- kostar de!
    Babyphat


Men jag får nöja mig med de svarta ;D   Nu så ska jag käka amerikansk pizza som jag köpte idag :D   muummms!   så vi sees !§

TRÅKIIIGT FREDAG!

Heej allihopa, idag så hade vi orientering i ursvik med skolan, faan vad jobbigt...   Men vi var fett bra iaf.   
Jag har precis badat och tvättat håret efter att ha tränat ;)      Jag har match imon och sen så ska jag sova hos min gullaga söta lilla Felicia! <3    Men nu så ska jag äta en snabbis och sen kolla på min film, jag har en tråkigt fredag ;)
Jag och Felicia :D




Faan vad mobbad man kan vara;

KÄNSLORNA KOMMER!

det kommer och kommer, jag känner bara mer och mer....   jag kan inte älska dig, för jag känner inte dig..  men jag är kär i ditt utsénde!

BÅDE TUR OCH OTUR ?!

Heejsan,   Idag så har det vart en väldigt ovalig dag för min ''tvättdag''.  Som ni vet så tvättar jag varje torsdag16-19.   Och idag när jag kommer ner i tvättstugan så är det heeelt fullt med vatten över hela golvet...   Och det fick mig att tänka på filmen mirrors som jag såg förra fredagen...   Så jag vart skiit rädd och kollade inte ner på vattnet.    Jag stoppade snabbt in kläderna och skulle gå för att klaga hoc de som jobbar när jag spillde klor över hela min tröja :S   JAG FICK DAAAAAAAAAAAAAAMP!
åååååh, det har blivit en vit fläck på min gröna vita tröja :(   Sen så gick jag poch klagade, och gissaa vad den tjejen sa till mig då..   Kan du vara snäll och torka upp, jag ba WHAAT?!   Hoon ba aa det r nog inte så farligt, sen jag ba men hallå det är fullt med vatten över hela golet ju, det kan inte jag torka.   Hon ba okej men du kan försöka få upp så mkt du kan så anmäler jag det tills imorn så att de kan reparera.   Jag ba okej, in your dreams.   Så gick jag hem  och kollade lite grann på tv.   Sen så var det tid för att gå och ta ut kläderna,  då så gick jag ner (vattnet var kvar)...   Jag tog ut alla klädder och hängde de på tork och ladde vissa i torktumlaren.   Jag skulle precist gå och ta ut de vita kläderna nör jag halkade rakt ner på vattnet.    WAAAAAAAAAAAH!!!!!!!        Jag gick upp och tog ut de vita kläderna,  då så hände det.      Jag hittade en femtilapp en tjugolapp och en tia :D   Jaaag blev så glaad!   Och grejen är den att pengarna inte gick sönder :S  Förutom att femti lappen blev lite blek fast det syns inte så mkt, annars så blev de bara rena och fina.  Och så doftade de gott!    Nu så har jag lagt de fint på tork på min hylla.
Men nu så ska jag spela the sims2 :P   Haha,   sen så ska jag ner till den skumma tvättstugan för attta upp kläderna :P
Heeejdå!


Att den man tillslut trode sig att man kunde lita på svek... igen?

JAG ORKAR INTE MER!

Allt blir bara kaos nu för tiden...  Bråk och mer bråk, som om bråk är sättet att få uppmärksamhet på av nya människor?   Jag orkar inte bry mig folk får ta sina egna ansvar och andra bry sig om sitt, då skulle livet åtminstånde bli lite bättre.   Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden tills då man var liten och inget hände, man var heelt ren och oskyldig!   Måste allt hända, kan inte alla samsas och blir ett.. Liksom sluta snacka om saker som inte e sant och massa annat skiit, det blir bara värre för dig själv om du håller på så som du gör,   Men nu så har jag kommit på vad jag vill, och det jag vill är.. inget.  Jag orkar verkligen inte mer!   Vad ska jag göra för att folk ska förstå och lägga av med all falskhet och all skiit?   




Jag ångrar allt!

SITTER I NENAHS SÄR KLASS!

Heeejsaan allihopa!!    Hur ere ,    här sitter jag med radica och nenah i hennes sär klass.   Hennes lärare är inte här, så vi passade på att gå in på datan.   så,.... ee.. jag vet inte vad jag ska skriva :S   hahhah, så jag går nuu :P     Puss !    <33

JAG E SÅ HIMLA...

trött!!!   Assoe direkt efter skolan så kom jag hem och läste lite, sen så somnade jag direkt.   Jag vaknade typ fem över sex och kom på att jag hade träning...   Då så kuutade jag allt vad jag hade .   Juuste!   Det har börjat två nya tjejer i vårt lag, Dabra och periya.   Fast vi alla kände ju dem innan.   Jag har precis kokat potatis efter att jag köpte dem direkt efter träningen och sen duschat.   jag äter det med kycklingkorv och ketchup och arabisk mayonaise...   Sååå gott!!!    Jag ska söka nu på internet efter ett bra recept på ungnspannkaka med championssoppa.   För jag måste bestämma maträtt på hemkunskapen om typ en vecka.   Så nu så måste jag dra, puss!

SKÖÖÖNASTE DAGEN ASSO!

Okeej, vi säger så här...  Idag så var det bråk!
Allting började på våran match, 92..    Vi mötte ett fucking söder lag som e skiiiit dåliga förlorare.  Vi vann med 101-15 :D 
Men aja de var i alla fall skiit kaxiga :S  Jag vart skiit arg och fick min fucking damp på folk.   Hahaha, sen så atackerade de oss och det var typ minst fem personer mot bara mig :S   Men jag tog alla, :D     Jag är så stolt över mig sjäälv!    Asso så fort någon rörde mig där bak så vände jag mig medans jag drog i den andras hår.  Assoe jag kan inte förklara men det var knaazz,   Asso alla bråkade med alla i omklädningsrummet,  kriiig fan!    Sen så typ fick våran tränare daamp på det andra laget.. Så han typ stog och skrek åt dem. Assoe jag kaan inte förklara, ni borde ha sett med egna ögon ;)       Men men...
Efter matchen så var jag hos sara och vi lagade lite mat för vi var skiit hungriga.   Vid fyra så åkte jag till Tumba för att hämta min lilla syster som vart där under helgen.   Assoe 92 killarna i Harem skulle ha match så jag var tvungen att skynda mig, så jag hann till andra perioden
HAHAHA,    assoe omg!  När vi var och åt på grillen efter matchen, så typ han som jobbade på grillen delade ut mat till oss tjejer, haha, assoe vi kriiigade för hamburgaren!    
Vi satt typ där ett tag, men efter så kom jag hem och städade mitt rum.  Nu så ska jag läsa lite och sen sova...   Så vi seeees!


HAHAHAm Miiin Daaamp biild!

HÄÄÄRLIG KVÄLL !!!

Heeej allihopa!   Hur har eran fredag vart för er, hoppas den har vart bra... För min har vart undeerbar!!!  Jag hade så hiiimla rooligt igår kväll/natt asso!   Fast jag kom lite sent tack vare min tränare som höll kvar oss på en halvtimmes övertid.  Men vi kollade på Mirrors och den var verkligen skiiit läskig!!   Skiit kul var det !!   Efter filmen så, assoe omg men ni kommer inte tro det här :S AHHAHAHAHHAHA!!!   Assoe jag dör av garv bara jag tänker på det!  Kolla Dumma Nadia kom på att vi skulle gå och ta apelsiner från en rästaurang i kista som har sina apelsiner framme...?       Så då så tog vi typ två stycken...   Och så skulle vi precis gå när några vakter ba, hallå där stanna!!!   Jag bleev skiiit rädd jag ba shiiit vad har vi gjort.  Det kan väll inte vara apelsinerna "/   Sen så sa de följ med oss här. Och vi gjorde det. Nadia och Jenen är så hiiimla dumma!!  De bara kastar apelsiner på golvet.   Jag ba eeh, okej?    Så typ sen så satt vi där inne och babblade.  Sen så lät de Nadia och Jossa gå för att de inte sett på kameran att de hade tagit.   De såg bara mig och Jenen XD     Så satt vi där inne och började prata med vakterna som vanligt, om allt möjligt som om inget har hänt.Och tydligen så hade vakterna sagt till Nadia och Jossa att de driver med oss.  Och där inne satt vi och började grina... asso vi trode att vi ''väntade'' på polisen.  Sen så var vi där i typ en halv timme sen så sa vakterna, okej...   Ni får gå.   Jag ba whaaaat?!   ere sant liksom vem skulle kunna tro det?    Så fick vi gå och blev skiiiiit glada... HAHAHA!!   Men ärligt var det värt det för typ två apelsiner :S   Men om man tänker på hur rädda vi var så dör man av garv!   Sen så gick vi till bha en stund, men tyo inga var där.       Så jag och nadia åkte hem.   Idaah så har jag match klockan 17.00 i Vasalund mot SolnaVikings.   HOPPAS VI VINNER !!!!!   
Jag håller på att koka potatis och steker biff.  Det är bra att äta innan matcher ;)  Nu så ska jag äta och sen vila..   Förefter matchen så är det bha som gäller för mig och Nadia ikväll!!  Såå Let's Say Seeyah For Today ;)

ÄNTLIGEN :)

Mitt paket från ellos med mina kläder kommit *:D
    ...   Min data hackar upp sig nu på ellos.se så jag skriver istället, Jag köpte en morgonrock , en vit virkad halsduk, skor ( fast de ska jag lämna tillbaka ), morgonrock, midjeskärp och en tunica...
P.S..  kärleksmumsen blev jätte goda!!

MM... KÄRLEKSMUMS!

Heejsan!, Idag har inte jag haft skola :D men det har ni...     här hemma är jag nu och bakar kärleksmums, skiiit gott !!   Och så tvättar jag också :D  Så jag slänger in receptet och drar för idag, heejdå sööötisar!


Mockarutor / Kärleksmums / Snoddas

kärleksmums - mockarutor
Så goda chokladkakor med glasyr med smak av choklad och kaffe. Det är nog inte för inte att detta bakverk har så många namn, kärleksmums och mockarutor men även snoddas. Följ receptet, ät och njut!

Klassiska mockarutor som även kallas kärleksmums. Mjuk kaka som bakas i långpanna och glaseras med en chokladglasyr. Mycket goda rutor. Detta recept har jag gjort många gånger!

Klocka Tid: 1 timme, varav 30 minuters arbete

Muffins ca 15-30 st beroende på hur stora rutor man skär

Du behöver:

  • 150 g smör eller margarin
  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 3 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • 1 ½ dl mjölk
  • 4 ½ dl vetemjöl

Glasyr:                                                                              

  • 50 g smör eller margarin
  • 3 msk starkt kaffe
  • 1 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 dl florsocker

Garnering:

Gör så här:

Smält smöret/margarinet och låt svalna.

Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.

Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Kakaon kan siktas om den är klumpig. Vispa snabbt ihop med elvisp.

Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta matfettet. Vispa försiktigt snabbt ihop till en jämn smet med elvisp på lägsta hastighet.


Bred ut smeten i en form ca 40 x 32 cm med minst 3 cm hög kant som du antingen smörjt med matfett och bröat med ströbröd eller kokosflingor eller också klätt hela formen med bakplåtspapper.


Grädda nederst i ugnen (första falsen) i 225 grader i 10-15 minuter.


Gör glasyren. Smält smör eller margarin i en kastrull. Rör ner kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker till en jämn smet.

Bred den varma glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm. Strö över kokosflingor.


Låt stå och stelna. Skär kakan i fyrkantiga bitar


INGEN SKOLA IMORGON :D

HAHAHAHAHHA,   Jag har inte skola men det har niiiiii XD      Jag e as glad äntligen så ska jag få sova lite granna!   Fast jag e skiit trött nu redan, jag som hade planerat att vara uppe hela natten igår. Men det kommer nog inte att funka så bra. Imorgon så ska jag träffa Nenah, vad vi ska göra vet jag inte (lite ändrade planer). Nu så lagar jag skiit god köttfärs med makaroner riven ost och i köttfärs såsen potatis :D  skiit gott!!! . Men nu så ska jag dra, så vi seees fina underbara små människor, och ha det så bra på skolan/jobbet imorgon :P

ALLT E KNAAAZ "/

Asso jag pallar inte med livet iblaand :S

RUBRIK.?

'Heejsaan!,   Idaag så har jag vart på skolan liite.   sen så var jag här i soolna med jenen och nicol och gjorde en liten grej.   Efter det så gick jag hem till nenah och kollade på film (tretton), den var ganska bra... Sen så åt vi mackor och snackade lite skiit snack.  Där var jag tills åtta då jag kom hem och beställde lite kläder från ellos :D skiiit fina ni får se bilder när de kommer. 
Men vad ska ni göra i veckan?     Så här ser min vecka ut för mig;
Onsdag: först skola, sen träning 18.15 efter det hem.
Torsdag: ledig från skolan, ute med nenah och några fler.
Fredag: skola, träning 18.30 och sen bio klockan 21.20 börjar den, tror jag :D
Lördag: match 17.00 i vasalund mot solnavikings, sen så ska jag sova hos Nicol med de andra tjejerna i klassen, tror jag :D
Söndag: kanske 92 match i brännkyrka hallen mot södertälje yellowstars.
Det var min helg, berätta gärna om din ;)     Men nu så ska jag läsa lite och sen så måste jag sova för jag e jävligt trött!   så vi seees!!

JAG HAR DAAMP PÅ DUMMA NADIA !!!

Heejsan!   idag så var jag i skolan och sen på träning.   Meen på lördags så skulle jag egentligen gå på bio, men den dära fucking dumma sykiskt säär störda nadia är en idiot.  Så vi gick inte.   Men vi ska gå på lördag och då så ska tjejerna från min klass följa med, så ifall inte nadia kan så kan jag gå med de.  Så där hemma satt jag och hade damp så jag somnade direkt av att jag gått runt och skrikit.   På torsdag så e vi lediga !!! :D      Och sen så ska jag säga att det hade hänt något mellan mig och nenah ett litet tjaffs men nu så har vi pratat ut den villket vi gjorde på söndan och hade skiit kul 10 minuter efter, haha :D   Juuste jag glömde säga att jag hade match igår och vi vann med ganska mycket faktist !   :D   Vi har vunnit alla våra matcher och ligger etta på listan!    E inte vi bara såååå bra?  På helgen så har jag två matcher, en mot solna vikings i vasalund klockan fem.  Och sen så har jag match i brännkyrka hallen ( 92 match ) mot yellow star, om jag enns kommer få vara med av Sulle.   Men idag så åt jag en gambiansk maträtt som jag älskar, den heter domoda (innehåller potatis).    Jag har faktist inget mer att skriva om.....tror jag ?  Men aja jag förselår att jag tar en titt in på facebook och sen playahead. Sen så måste jag försöka att plugga..   Jag har så hiimla svårt med det "/  Nej men nu så går jag, puss&kram!

I TENSTA

Heej allihoopa!   Igår så kunde jag tyvärr inte skriva :S    Jag hade verkligen inte tid.   Först så var jag i skolan och efter skolan så piipade jag med tjejerna i min klass och de små söta Tsenat och Nadia.    Vi va där ett tag tills senare så åkte vi hem om omg jag märkte att jag skulle ha träing om 20 minuter så jag fick panik och vi sprang hem.   Sen så fastnade jag vid att prata i telefonen som vaanligt.   Då så ringde min farbror och frågade om jag kunde vara barnvakt nupå helgen..   Viisst sa jag faast jag ska ut nu på lördag kväll ( idag )    så jag kom 30 minuter föörsent på träningen och min tränare fick inte daamp för försa gången :D   Sen så åkte jag till tensta vid 9 tiden och så kom jag hit ch fikade med jenny och små pratade lite.   Nu så ska Jenny Aminata och min lilla syster på kalas. Så jag ska vara hemma med min farmor.   Sen så måste jag hem och hämta mitt bankomat kort, eller pengar om jag inte har pengar på kortet. Sen så måste jag ju hämta mina match kläder för jag har match imorn och jag ska sova här inatt igen .      Men hur som helst så sk vi kolla på bio idag jag och några tjejkompisar, assoe vi ska typ kolla på Mirror om man stavar så, det e en skräck film som går 21.20 på sf bio i Kista!   Koom dit vetja!    Hoppas filmen e bra annars så får jag och tjejerna göra en teater där som bi alltid gör :P   Men nu så ska jag dra !!   Puss&Kram

FAAAN INTE SKANSEN!!

...igeen "/   Jag pallar inte asså!   Gud vad tråkigt !  Tänk om det är lika dåligt väder imorgon som idag?   ÅÅÅÅÅÅÅ!!   Jag är så aaarg!   Men jag måste gå....... säger min mamma =(   Jag orkar inte gå dit och tråka mig.  Hoppas att vi får sluta tidigare. Men det ända posetiva med det hela är att vi har sovmorgon till halv tio :D    ´Jag bara hoppas, hoppas att vi slutar typ ett !
Okeej nu så ska jag försöka att sluta tänka på det.    Igår så var det bayram och vi hade en liten middag hemma.   Sen så gick jag inte till skolan också.    Vi hade en massa god mat och dricka som det typ är hälften kvar av fortfarande,  Jag åt lite till frukost och nyss ikväll.  
Jag kollade på topmodell, tyckte ni att whitney skulle vinna?    Det tyckte jag, eller jag tyckte att alla tre var skit bra, Fatima, Whitney och Anya.     Det är bra att man kan vara mullig och modell!     
Juste glöm inte att kolla på generation fett idag på tv3 klockan 22.00 !   Assoe omg, förlåt men måste bara... hahaha!!!    Jag vet att det inte är något att garva åt, men hallå?    Skiit äckligt ju. Sen så har han en söt och ganska liten typ fru också :S    Jaja, jag ska inte snacka skit nu men kolla, programmet verkar bra.    Nu så ska jag göra lite grejjer på nätet och sen kolla på den med mamma och syster.   Vi ses allihooopa, Puss!

RSS 2.0