HON ÄR BÄTTRE ÄN MIG PÅ ATT DANSA :o

Kolla in hon i mitten YAAAOOO!!

I UC EFTER LUFFANDE I BHA

Nu sitter jag me danait till högeer om mig och maimona till vänster om mig. Här sitter vi och lyssnar på musik, medans jag darrar varför vet jah inte. Jag jar inget speciellt att skriva om just nu, så jg tar nog och skriver HEJDÅÅÅÅÅ!!!!!!

<33

If you love something, set it free. If it comes back, it was always yours. If it never returns, it was never meant to be. Doing something that is the hardest thing for anyone in a relationship that is falling apart. Let them go, and see where their heart lies, in hopes that they will return to you and be yours forever. To obtain that love you dream of and know was meant to be with them and only them.

NY iPHONE!

Skriver ett snabbt inlägg måste sova, har skola imon 09.20 börjar jag...  Men hoppas att ni diggar låtarna ni kan byta och så precis som på en vanlig ;) Bläddra ända längst ner så ser ni!  Det tog mig faktist tid att fixa den så var tacksamma!  Måste sova nu mamma har damp :P   Gonatt ! <3

BÄSTA LÅTEN!



T-pain ft Florida Wine Slow!

SKRIVER JU INTE SÅ OFTA"!

Heej, d va längesen... igeeen!  Hur är liivet? för mig så går det ju bra sådäära förutom att ja tror att jag blivit psykiskt påverkad av skolan.   Jag mår inte alls bra!   Och vårt schema har blivit nytt och vi som senast slutade tre på vardagar så blev det kvart över tre helt plötsligt och JA en kvart e mycke för mig inom skolan. Imorgon så skulle vi enligt förra scheman börja klockan åtta och sluta två men NEJ vi börjar tio över åtta och slutar tio över tre vad e skolans problem varför finns skolan vad ska jag ta mig till -.-  Slut pratat om skolan det ska inte få ta över mmit liiiiv :@

Jag ska försöka att sova i tid idag, vi hade match igår och idaah och min kropp e heeelt död jag kan knappt gå. Men vi vann båda och spelade jätte bra tycker jag!   Juuste desutom så har vi bildat en dans grupp om du vill vara me säg till! det vore kul me fler.  Vi är just nu fem medlemmar och heter Too Complex!  Ett namn vi bara kom på :P  Men vi kommer att träna tre dagar i veckan och så kan vi träna på fritiden då vi möts och så.   Om ni undrar så danasar vi hip&hop och dancehall och lite blandat.. Vi hoppas att det blir seriöst och så vi bröjade träna lite idag, och jag märkte att jag är ganska vig idag och att jag kan bli mycke vigare :D Men blir vi bra vilket jag tror att vi blir så blir det massa uppträdanden i sommar :D  om du är bra på att dansa säg till och om du är SERIÖS och inte som vissa jobbiga andra ;)

Juuste igår så blev  jag skiit stolt över en god lunch som jag lagade till mig själv igår efter min mtach en stoor fet tallirk me gooo maaat :P  Där framför vårat ny möblerade vardagsrum så satt jag med en dvd skivka som innehåller världens bästa täcknade filmer (köpt i gambia) och åt med ett stort glas cola och bara njöööt framför teven!


Haha, det va godare än va d ser ut d innehäller;
Pasta
Pasta sås (ost och brockoli)
Stekt kött
Kokt ägg och stekt ägg!
Bästa! och ni kan se lite av filmen där på sidan

Men nu så orkar jag faktist inte skriva mer ska lyssna på musik och luffa runt på fb lite sen så äre läggdags för mig som gäller!  Heerrrååå <3333

                      
Min syster åkte hem idag ;(   (klickbar länk)

PRÖVA MITT TEST PÅ 10 FRÅGOR!

   
 
Hur väl känner du mig
1) Vad är mitt riktiga namn?
 Assi Touray
 Asiatou Thomos Touray
 Isatou Touray
 Asiatou Isatou Touray
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

GOTT NYTT ÅR!

hähä, kanske lite sent att skriva men.. jag är dum jag vet -.-
Det har hääänt SÅÅÅÅÅ mycke och sååå lite under lovet, allt kan jag inte skriva in för det orkar jag inte :P   Just nu så sitter jag bara här me mitt goda te och har precis bytt frissza ;D   Iår det 31/12 så gjorde  vi tjejer något speciell (stoolt jag är som kom på detta) vi delade ut pres till bland annat årets diva, klant, roligaste, torraste, hinkade m.m massor av fler det var faktist 53 olika :P  jag blev diva, klant och resten tänker jag inte säga :$  jag har gått upp tre kilo i vikt ;(  jag har nämligen bara tränat en gång under lovet så därför så ska jag gå och lägga mig extra tidigt idag för imorn så har vi träningsmatch klockan 12.15 :D   Hahahah jag vet inte vad jag ska skriva, jag orkar inte skriva jag vet inte om jag pallar ha en blogg ens, va ska man göra.. såånt är liivet hah.   Nyår var skiit kul i år föresten, den spenderades i väsby tills sju på morgonen ;O HaHa och inte undra på att jag blev årets klant jag ramlade ju 1 minut över tolv så jag kanske blir det i år me :(   Sen så vart jag medvetslös i typ 2 sekunder när jag ramlade igen i väsby HAHAHHAHAHAHA!!!  Nää nu så blir jag så nyfiken för jag får helatiden mail från fb att nårah kommenterar foton på mig så jag måste in och see, vi ses någon dag igen hoppas ja!  seeeyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

RSS 2.0